Bästa filmerna på Netflix

Netflix är en av de mest populära streamingtjänsterna på marknaden och erbjuder en mängd olika filmer i alla olika genrer. Att hitta de bästa filmerna på Netflix kan dock vara utmanande, eftersom utbudet är stort och ofta förändras. Här är några förslag på bra filmer som finns tillgängliga på Netflix just nu:

  1. The Social Network (2010) – En drama som handlar om Mark Zuckerberg och hur han startade Facebook. Filmen är regisserad av David Fincher och har en stjärnspäckad rollista som innehåller namn som Jesse Eisenberg, Andrew Garfield och Justin Timberlake.
  2. The Shawshank Redemption (1994) – En dramathriller som handlar om fängelset Shawshank och de två fångarna Andy Dufresne och Ellis Boyd “Red” Redding. Filmen är regisserad av Frank Darabont och har Tim Robbins och Morgan Freeman i huvudrollerna.
  3. The Godfather (1972) – En maffiafilm som handlar om familjen Corleone och deras kamp för makt och inflytande i New York-maffian. Filmen är regisserad av Francis Ford Coppola och har en stjärnspäckad rollista som innehåller namn som Marlon Brando, Al Pacino och Diane Keaton.
  4. Pulp Fiction (1994) – En kriminalthriller som följer flera olika karaktärer i Los Angeles under en och samma dag. Filmen är regisserad av Quentin Tarantino och har en stjärnspäckad rollista som innehåller namn som John Travolta, Samuel L. Jackson och Uma Thurman.
  5. The Green Mile (1999) – En dramathriller som handlar om fängelsetruarden Paul Edgecomb och den dödsdömde fången John Coffey. Filmen är regisserad av Frank Darabont och har Tom Hanks, Michael Clarke Duncan och David Morse i huvudrollerna.

Oavsett vilken genre du är intresserad av finns det garanterat några riktigt bra filmer på Netflix som du kan njuta av.

0 Shares:
Du kan också gilla
EARTH
Läs mer

Hur gammal är jorden?

De flesta kulturer och religioner innehåller en lära eller legend om jordens och mänsklighetens uppkomst. Naturvetenskapsmän accepterar dock…
weight
Läs mer

Hur går man upp i vikt?

Boxning har varit Peters idrott sedan han fyllde 15 år. Han gick då med i en boxningsklubb och…