Bästa sommarpratare 2021

Sommaren 2021 bjöd på många intressanta sommarpratare som förgyllde svenska radio- och tv-kanaler med sina spännande samtal och insiktsfulla diskussioner. Här är några av de bästa sommarpratarna 2021:

  1. David Batra var en av de mest populära sommarpratarna 2021 och hans program “Batras sommar” sändes på Sveriges Radio P1. Han bjöd på roliga och underhållande samtal med gäster från olika delar av samhället.
  2. Petra Mede var också en uppskattad sommarpratare 2021 och hennes program “Petra Medes sommar” sändes på Sveriges Television. Hon bjöd på en mix av humor, allvarliga samtal och intressanta gäster.
  3. Alice Bah Kunke var en populär sommarpratare 2021 och hennes program “Alice Bah Kunke sommar” sändes på Sveriges Radio P1. Hon bjöd på intressanta gäster och engagerande diskussioner om en mängd olika ämnen.
  4. Niklas Strömstedt var också en högt uppskattad sommarpratare 2021 och hans program “Strömstedts sommar” sändes på Sveriges Radio P1. Han erbjöd insiktsfulla diskussioner och intervjuer med en mängd olika gäster.
  5. Lena Sundström var en populär sommarpratare 2021 och hennes program “Lena Sundströms sommar” sändes på Sveriges Television. Hon bjöd på intressanta gäster och engagerande diskussioner om en mängd olika ämnen.

Sammanfattningsvis bjöd sommaren 2021 på en rikedom av talangfulla sommarpratare som erbjöd underhållande och tankeväckande diskussioner om en mängd olika ämnen.

0 Shares:
Du kan också gilla

Louisa Aldrich-Blake

Dame Louisa Brandreth Aldrich-Blake var en av de första brittiska kvinnorna som gick in i den moderna medicinens…
Läs mer

Bästa filmerna på Netflix

Netflix är en av de mest populära streamingtjänsterna på marknaden och erbjuder en mängd olika filmer i alla…