Känd för att vara kändisbarn – Sean Federline

lowkey1

Ibland ramlar man över personer som är kända för att vara kändisars barn. Så mycket mer än att deras föräldrar är världsberömda vet man inte om dem. Ett exempel på en sådan person är Sean Federline. Närmare bestämt Sean Preston Federline. Namnet klingar bekant, men vem är han egentligen? Jo, han är son till Britney Spears (som förmodligen inte behöver någon närmare presentation) och Kevin Federline. 

Sean Federline – snabbfakta: 

Vem?Sean Preston Federline
Känd för vad?Han är son till Britney Spears och Kevin Federline.
Ålder? Sean Federline har födelsedag 14 september. Han föddes 2005 och är idag 17 år gammal. 
Stjärntecken?Sean Federline är född i jungfruns tecken. 

Bröderna Federline – Sean och Jayden

Efter att Britney Spears gift sig med bakgrundsdansaren Kevin Federline år 2004 tog det inte lång tid innan sonen Sean Preston Federline föddes den 14 september år 2005. Ganska precis ett år senare (den 12 september 2006) föddes brodern Jayden James Federline. De två bröderna har inte synts särskilt mycket på sociala medier som till exempel Instagram då deras föräldrar verkar ha tagit en aktiv roll i att hålla dem utanför rampljuset. 

Eftersom det stormat kraftigt runt Britney under åren har naturligtvis media inkluderat bröderna Federline i sin rapportering, men både Sean och Jayden verkar ha klarat sig relativt bra undan alltför stor ofrivillig exponering. Kan det ha att göra med att de båda är födda i stjärntecknet jungfrun vilket gör gällande att de trivs bäst bakom kulisserna? Eller att Sean Federlines födelsehoroskop, hans så kallade birth chart, säger att han är utrustad med mod, intuition och självförtroende?

Sean Federline på Instagram

Efter en snabb sökning på Sean Federlines namn på Instagram står det klart att det är svårt att hitta ett konto som tillhör rätt Sean Federline. Det dyker upp några “Sean Federline” eller “Sean Preston Spears” men de användarna har inte lagt ut några bilder så frågan är om det är “den riktige” Sean Preston som finns där bakom kontot. 

Både Britney Spears och Kevin Federline har ett antal bilder på sina officiella instagramkonton där barnen syns på bild. Dessa bilder är dock inte särskilt ofta förekommande. Bilderna skildrar till exempel Britney och sönerna under Halloween år 2014 eller på Disneyland år 2018.

De gånger under senare år då Britney har fått sina nu tonåriga söner att posera på bild har kvällstidningarna snappat upp det, vilket inte händer varje gång som kändisbarn figurerar på sina föräldrars sociala medier. Det kan ju tala för att det inte är något som händer varje vecka. 

Syskonskaran Federline

Sean Preston och Jayden James Federline är helbröder, det vill säga de har Britney Spears och Kevin Federline som föräldrar. Bröderna har även flera halvsyskon på sin pappas sida. Även halvsyskonen verkar till stor del ha hållits utanför de stora medieuppbåden. Tillsammans är de sex syskon:

  • Sean Preston Federline (född 2005)
  • Jayden James Federline (född 2006)
  • Kori Madison Federline (född 2002, samma pappa)
  • Kaleb Michael Jackson Federline (född 2004, samma pappa)
  • Peyton Marie Federline (född 2014, samma pappa)
  • Jordan Kay Federline (född 2011, samma pappa)

Sean Federline just nu

Sean Preston Federline verkar alltså relativt ointresserad av att stå i rampljuset, och förutom vetskapen om att han är son till den (av många olika anledningar) världskända Britney Spears finns inte så mycket information att hitta för den nyfikna. 

Kvällstidningar och utländska tabloider har naturligtvis skrivit mängder av artiklar om att Sean och Jayden Federline inte har tillåtits ha kontakt med sin mamma under flera olika perioder i sina liv, men också om att de själva har tagit avstånd från henne. Om detta ska man förmodligen inte tro vare sig det ena eller det andra, då vi “vanliga dödliga” inte har svaren och inte kommer att finna dem i kvällspressen. Vad vi vet är att barn till kändisar oundvikligen intresserar både media och den stora skaran. 

0 Shares:
Du kan också gilla
weight
Läs mer

Hur går man upp i vikt?

Boxning har varit Peters idrott sedan han fyllde 15 år. Han gick då med i en boxningsklubb och…

Heliga baggar korsord

I ett webbkryss eller korsord är lösningen skarabéer. Dessa heliga baggar symboliserar solguden i egyptisk mytologi. Dessa ansågs…