Rollistan i så mycket bättre

Så mycket bättre är som de flesta känner till ett framgångsrikt tv-program på TV4. Programmet går ut på att flera svenska kända artister gör covers på varandras låtar varje vecka. Artister som Magnus Uggla och Miriam Bryant är några av de mest framgångsrika artisterna som ställt upp i så mycket bättre. Några av deras covers på andra artisters låtar har resulterat i nya svenska hits.

Rollistan – Så mycket bättre

Artisternas som ställde upp i så mycket bättre 2021 var en otrolig blandning av svenska talanger. Rollistan i så mycket bättre såg ut enligt följande:

  • Peter Jöback
  • Maxida Märak
  • Siw Malmkvist
  • Viktor och Gustaf Norén
  • Thomas Stenström
  • Med flera

Så mycket bättre brukar sändas på TV4 under hösten varje år. Man får även reda på artisternas bakgrund och deras livshistorier. Det är en fantastisk kombination av historier, äventyr och musik. Har du missat avsnitt så är det bara att kolla på TV4 Play i efter hand. Troligtvis kommer de flesta låtar att gå att hitta på spotify. Detta gör att om det är någon låt du gillar extra mycket är det bara att lägga till den i din spellista. Har du inte kollat på så mycket bättre tidigare så är det hög tid att du passar på nu i höst.

0 Shares:
Du kan också gilla
Läs mer

Kaiya Bella Luna Stormare

År 2008 gifte sig den världsberömda skådespelaren Peter Stormare med Toshimi Stormare. Innan Toshimi tog sin mans efternamn…
Läs mer

De 8 bästa P3-dokumentärerna

P3 Dokumentär är en populär radiokanal från Sveriges Radio som sänder dokumentärprogram om olika ämnen. De har producerat…